Premium Heat Glass

Premium Heat Glass is een gelamineerd glas wat is voorzien van een geïntegreerd elektrische verwarmingselement. Al dan niet uitgevoerd in dubbelglas kan deze dienen als hoofd of bijverwarming en zijn traditionele radiatoren of convectorputten niet meer nodig.
Premium Heat Glass is een uniek onderhoudsvrij verwarmingsglas wat een comfortabele stralingswarmte geeft en tevens zorgt voor een einde aan koude val en condens problemen.
Dit verwarming glas is toe te passen in zowel privé als kantooromgevingen.
Uit onderzoek blijkt dat een reguliere verwarmingsbron de lucht tot +25°c moet opwarmen om de gebruiker een comfortgevoel te geven van +20°c. Premium Heat Glass verwarmt de lucht tot 18°c wat echter een comfortgevoel geeft van 21°c. Stralingswarmte kent een lagere luchttemperatuur en een hogere gevoelswarmte.
Met name in hoge ruimten kan de kamertemperatuur daardoor fors omlaag waardoor er een aanzienlijke besparing is op energieverbruik.
Kortom Premium Heat Glass zorgt voor een heerlijk woon en leef comfort met een aangename warmte.
Premium Heat Glass kan worden aangebracht in alle type raamkozijnen van zowel hout, aluminium, kunststof of staal. Dit zowel in vaste als in draai-/kiepramen en schuifdeuren.
Premium Heat Glass vraagt geen grote hoeveelheden energie en kent een snelle opwarming van 15 tot 20 minuten hierna is het verbruik circa 50 Watt per uur, per m2.
Aangezien het verwarmingsglas kan worden aangesloten op zonnepanelen (al dan niet gekoppeld aan slimme domotica) kunnen de kosten van verwarming flink worden gereduceerd.